6 portioner
Ingredienser:
2 løg, tyndt skåret
4 fed hvidløg, tyndt skåret
3 dl kyllingefont
2 dl vand
2 spsk. tætpakket brun farin
2 spsk. chilipulver
2 spsk. salt
0,5 tsk. spidskommen
0,25 tsk. kanel
2 kg. nakkefilet
5 dl. BBQ sauce (Klik for at se opskriften)
Start med at lave rub'en til nakkefileten. Rub'en giver masser af smag til kødet og skal gnubbes godt ind i kødet, inden kødet kan passe sig selv i slow cookeren. Bland brun farin, chili, salt, spidskommen og kanel i en lille skål. Gnid nakkefileten ind i krydderierne og læg kødet ned i slow cookeren oven på en bund af løg og hvidløg. Hæld kyllingefont og vand ned ved siden af nakkefileten. Læg låget på og kog kødet i 6-8 timer ved lav varme eller 8-10 timer ved høj varme.
Når kødet er mørt, tages det op af slow cookeren. Hvis man vil, kan man si vandet fra løgene og hvidløgene, og blande løg og hvidløg med kødet. Med to gafler hives kødet fra hinanden til små stykker og lægges tilbage i slow cookeren. Heri hældes halvdelen af BBQ sauces i.
Den færdige pulled pork ser sådan ud:
Hertil serveres en lun burgerbolle, coleslaw og BBQ sauce. Velbekomme og keep going finger!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar